Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Refluxos vagyok. Csak életmódv...

Refluxos vagyok. Csak életmódváltoztatással lehet kigyógyulni belőle? 20/F

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 17:28
 1/4 anonim válasza:
Hát én nem hiszek annyira a gyógyszeres kezelésben. Gyógyszerekkel a tüneteket enyhíted, pl ha éppen a pacal pörköltnek készülsz nekiesni, akkor nem árt egy tabi előtte. De hosszútávú változást csak azzal tudsz elérni, ha figyelsz arra, mit eszel, próbálsz refluxra kifejezetten jó ételeket enni (cékla, körte, gyömbér). Hajrá!
2014. okt. 12. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hiába figyelek oda mit eszem, gyógyszer nélkül meg vagyok halva.
2014. nov. 3. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdező neked milyen tüneteid vannak?

mennyire durva?

szerintem amúgy igen, életmódváltoztatás nélkül sosem leszel olyan mint régen, vagyis úgy nem, ha nem teszel érte semmit, valaminek történnie kell mert a szervezet sajna magától ezt nem tudja kijavítani, de, hogy miért nem..passz

2014. nov. 4. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen, hogy "szénhidrátkő" ilyen egyes egyedül a te fejedben létezik... az epekő az epekő... epéből lesz bármilyen hihetetlen... a szénhidrátnak rohadtul semmi köze az epéhez, végkép nem rakódik le kő formájában sehol... :D

Kivétel ez alól a te fejed... mert az tele van "szénhidrátkővel"...

2017. jún. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!