Miért van az, hogy evés után megnő a hasam? Mit tehetek ezellen?
Figyelt kérdés
Akármit eszek, kigömbölyödik a hasam. Reggel, meg ha nem eszek semmit, akkor még szép lapos, aztán bármit eszek napközbe kigömbölyödik a pocakom. Valamint székrekedéses is vagyok..Érzem néha, hogy tele vagyok, de nem kell elmennem nagy wc-re. Kb. 4-5 naponta van csak székletem. Nem eszek mást húsokon,halon,tojáson,zöldségeken,gyümölcsökön, néha-néha olajos magvakon kívül (paleos vagyok). És nemis eszek valami hűde sokat, hogy ennyire megnőjjön a hasam. Reggelire általába 2 tojást zöldségekkel tízórai gyümi, ebéd hús/hal zöldségekkel, vacsi tojás, vagy husi, vagy zöldségek.. Mi lehet a probléma? Heti 3x sportolok is (bár annyira nem intenzív) Mitől lehet? Lapos hasat szeretnék...akkor is ha eszek valamit. :/ Valamint a székrekedés se túl jó dolog.. (már mindent kipróbáltam szinte..aszalt gyümik,teák,lenmagolaj..semmi se használ kb.) Az lenne a normális ha naponta lenne székletem, nem:/2014. okt. 2. 18:00
1/2 anonim válasza:
Az étkezési zavarod miatt van az egész. Paleo ide vagy oda, nem eszel normálisan.
2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem tök normálisan eszek. Amig nem paleoztam azelott is ugyan ez volt..😒
2014. okt. 2. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!