Evés után puffadás, rosszullét. Mit tehetek ellene?
Az epéddel nincs gond?Mert akkor jó lehet neked az Articsóka drazsé. Ártani biztosan nem árt.
Szerintem sav is okozhatja a tüneteidet, de találgatni a végtelenségig lehet...jobb lenne, ha látna orvos. Jah igen, még a Menthacol cseppet tudom ajánlani, ha nem vagy fekélygyanús.
Remélem segítettem neked valamennyit! Jobbulást!
Jajaj, anyukádat nagyon nem irigylem:S A Menthacolt is próbáljátok meg szerintem, az nagyon jó görcsoldó, epe átfolyást elősegítő! Meg eszembe jutott egy másik, a Raphacol. Fekete retek-kivonatot tartalmaz, ami szintén jó epére. Mindegyik természetes, bioboltokban kapható.Az articsókából a Cirkulin márkájút szedtem én is és nagyon jó volt!
Örülök hogy segíthettem! :)
Keress fel egy dietetikus
dietetikus
Nagyon rosszul táplálkozol! A műzliben lévő sok rost okozza a problémádat, de csak mert szinte, csak azt eszel.
Egyél húst, csirkét, halat, rizs, esetleg főtt burgonya körettel. Biztos vagyok abban, hogy az édességet és a szénsavas, cukros dolgokat sem veted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!