Evés után puffadás, rosszullét. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Egy ideje evés közben hirtelen teltségérzetem lesz, és utána felpuffadok, feszít,nyilal,fáj az egész hasam, szabályosan rosszul vagyok. Ez alól csak a reggeli müzli és a délelőtti joghurt a kivétel. Nem eszem sokat, fél adagot szoktam ebédelni, arra is odafigyelek, hogy ne egyek gyorsan. Reggelire mindig müzlit vagy gabonapelyhet eszem, délelőtt joghurt és gyümölcs, ebéd 2-kor, és utána szokott ez az érzés lenni, ami szinte egész délután tart, és sokszor este még mindig olyan teltségérzetem van, hogy nem kell a vacsi. Van rajtam 5 kg. felesleg, amit nem tudok leadni szülés óta (2,5 éve). Az étrendemen kellene változtatnom?Vagy van valami olyan valami (leginkább természetes szerre gondolok), ami segíthet ezen?2011. szept. 6. 20:34
11/11 anonim válasza:
A rostok szükségesek, de nem azokon kell élni, túlzásokba esni nem szabad!
Igyál sok-sok tiszta vizet és kezdj el rendszeresen mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!