Milyen gyakran isztok kólát, és esztek szotyit? Mennyi időnként nem fog annyira ártani?
9-es!
A Coa-Light tele van rákkeltő és mérgező anyaggal, idegméreggel, még a hagyományos kólánál is sokkal ártalmasabb!
Az alábbi linken olvassátok végig a cikket, ha nekem nem hisztek! Az elejétől kezdve a végéig, a táblázatig!
Aki fiatalon akar megdögleni, az csak nyakalja a kólát!
Utolsó ne beszélj már hülyeségeket, a mesterséges édesítőszerek nem rákkeltőek. A diétázóknak, ideértve a diabéteszeseket azt kell használniuk.
Ha valami gondod van ezzel az állásponttal akkor keresd fel a Dietetikai Tanszékeket és ne a bullshitet terjeszd egy ilyen szakmailag nívótlan honlap cikkével. Tudományosan nem bizonyított az a sok hülyeség ott, ha igen akkor kérem a pontos irodalmi forrásokat megjelölni hozzá.
Mert újabban már mindenki táplálkozás tudós lett, előbb illik elolvasni legalább pár tankönyvet.
"Komolyan valaki elhiszi, hogy a Coca-Cola sűrítményt kiadják bárkinek is? Ez a helyszínelős dolog baromság, városi legenda csak. Tudod mivel lehetne jól takarítani?"
Rendkívül alulinformált vagy, fiacskám!
Az alábbi link legalján megtalálhatod, hogy a kóla csak arra jó, amit én is korábban leírtam: vér eltávolítására, WC-kagyló tisztítására, vízkőoldásra, rozsda lemaratására. Egészségetekre!
12-es!
Az aszpartám például számos országben be van tiltva, csak sajnos a Coca-Cola és Pepsi-termékekben mégis a fogyasztók elé kerül.
A link alatt lévő cikkben, amire reagáltál, leírja, hogy az USA Élelmezési és Gyógyszerellenőrzési hivatala végezte el a vizsgálatot! Ha még el sem olvasod, akkor hogy jössz ahhoz, hogy osztogasd az észt?
Ha a "Tudatos Vásárló" számodra színvonaltalan, akkor csak sajnálni tudlak! Ők igazán a kompetensek, nema reklámok.
De én nem veszekedni jöttem ide, csak felhívtam a figyelmeteket arra, hogy a profit érdekében mérgeket, rákkeltő anyagokat, de még szart is megetetnek és megitatnak velünk. Csak aki hagyja, persze! Jó lesz vigyázni!
1. Pontos forrás nincs megjelölve
2. Az Usában tudom hogy be vannak tiltva, de a magyar szakma a brit vonalat követi és ennek alapján itt Európában más a mesterséges édesítőszerek megítélése.
Jó lenne ha nem az Usa folyamatos majmolásával lennénk elfoglalva hanem a mi európai házunk táján söprögessünk.
A cukrosnak te nagy szakértő, milyen édesítőszert adnál? Mert fruktózt, szorbitot, xilitet, erirtitet nem ehet korlátlanul. Na, mondd meg, kíváncsi vagyok mit sikerül összegugliznod a netbulvárból.
A Cola nem egészséges, de ha bűnözni akarunk akkor inkább lightot igyunk, mértékkel. Ennyi.
A cukrosnak nem adnék semmilyen édesítőszert. Én egészséges vagyok, és semmilyen édesítőszert vagy cukrot nem használok semmihez. Télen néha teszek a teámba mézet, de egyébként teljesen ki lehet bírni édes dolgok nélkül. Mivel egészséges vagyok, gyümölcsöt is fogyasztok, ami édes.
A Light kóla rákkeltő, mérgező, DNS-t romboló, tehát mutációt, azaz rákos burjánzást okoz a szervezetben.
De látom, még mindig nem olvastad el a cikkeket.
Fel nem foghatom, ha amerikában be van tiltva mint rákkeltő anyag, akkor hogyan érted azt, hogy ne majmoljuk már amerikát? Bolond vagy vazze?! Mellesleg be van még tiltva mint erősen rákkeltő anyag Horvátországban, Szerbiában, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban, Makedóniában, Koszovóban és Svájcban is. Majmoljuk akkor őket!
Mindegy, mint említettem, mindenki azt tesz a kis szervezetével, amit csak akar. Én nem téríteni jöttem ide, csak felhívni a figyelmet arra, amivel már globális szinten is foglalkoznak.
Egy cukrosnak sem mondhatod hogy ne egyen többet édeset, ebből is látszik hogy sok közöd nem volt soha a szakmához. Nem ehet szőlőt, banánt sem a cukros mert eszek kalóriadús és magas fruktóztartalmú gyümölcsök, hiába édesek. Te egy csomó mindent megtehetsz amit egy cukros nem, úgyhogy ne írj addig ilyeneket míg nem jártál utána mit ehetnek és mikor (a hyperlipidémiások is hasonló szigorú diétán vannak). Akkor mondd nekik hogy még az édes ízről is örökre mondjanak le mert szerinted rákkeltő.
Elolvastam a cikket de nem hiteles, nem elég leírni milyen lapban jelent meg. Ha értenél hozzá, tudnád hogy forrást megjelölni hogy kell: Újság neve, évszáma, oldal ahol a cikk van, a cikk címe és szerzői. Addig visszaellenőrizhetetlen ki végezte a vizsgálatot, milyen kontrollal, milyen evidenciaszinten.
A többi országbéli szakember is nyugodtan publikáljon akkor eredményeket, a szakma nyitott az eredményekre, de nem a rémhír keltésre és bulvárra.
Ha valóban bizonyított lenne akkor az egész világ betiltotta volna őket, addig meg miről beszélünk? Ennyi erővel levegőt ehetnénk, ihatnánk csak azért mert valaki beltiltott valamit. Ezt el kell fogadni. Akinek meggyőződése hogy rákkeltő az nyilván nem fogyasztja de fals, áltudományos infókat terjeszteni és azt igazságként beállítani...azért tartunk itt ahol, mert ebben az országban mindenféle tudatlan Norbik és társaik magukat szakembernek mondó akárkik adnak tanácsot. Na arról lehet vitatkozni hogy ők mennyi ember egészségét teszik tönkre.
Egyébként meg rákos sejtburjánzást nem lehet csak úgy okozni, bonyolult szabályozó rendszerek vannak a testben (még mutáció után is képes a szervezet megakadályozni a rákot), ezért van az hogy nem mindenki lesz rákos aki Colát iszik, mert ezt ugye nem mered kijelenteni? Egy kicsit átnézhetnéd a biokémiát is.
Na ide figyelj kispajtás!
A személyeskedés a gyengék és ostobák fegyvere. Harmadszor is leírom, hogy eljusson a kis eszedig: LESZAROM, hogy mit zabálsz, és mivel bombázod a szervezeted.
Nagyon fiatal és butuska lehetsz, ha még mindig csak a tudományos kutatások mindenhatóságában hiszel. Esti mese habbal! Ugyanis ha utánanézel jobban, rájössz, hogy a világot mammutcégek irányítják. Az egészségügyi hatóságok a zsebükben vannak. A profit érdekében nem riadnak vissza emberek eltüntetésétől sem.
Az '50-es és '60-as években a cigarettagyártók azt reklámozták amerikában, hogy a cigaretta EGÉSZSÉGES! Szerencsére azóta már tudjuk hogy nem, ennek ellenére LEGÁLIS, ÉS A NEMZETGAZDASÁGOK FONTOS RÉSZÉT KÉPEZIK. Az alkohollal együtt. Tényleg azt hiszed, hogy a Coca-Cola Company a létét veszélyeztetné néhány kis kutató orvosocska miatt? Amikor annyi a tiszta nyeresége, mint Közép-Európának?
Inkább alapíts egy szektát az áltudományoddal és az összeesküvés elméleteddel.
A többség meg téged fog leszarni és nem a tudományt.
Nem iszom colát, de nem a te laikus hülyeségeid miatt. Olvasgasd tovább a bibliád és találd ki még mit tiltsunk be, paranoiás marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!