Rágógumi: nagyon káros, ha időnként lenyelem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 20:09
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mindig van rá alkalom.
2014. szept. 5. 20:16
4/9 anonim válasza:
A rágót azt ki kell köpni, egy papírzsepibe simán megoldható, nem csak, hogy nem egészséges, hanem tapad mindenhova, meg is lehet tőle fulladni, nem szabad lenyelni.
5/9 anonim válasza:
Kb. 10 éves korom óta rágózom szinte minden nap, és 14 év alatt azért rengetegszer lenyeltem, volt, hogy direkt, volt, hogy véletlenül. Semmi bajom nem lett tőle. Ugyanúgy kijön, mint bármi más.
6/9 anonim válasza:
Végigmegy a beleken, ugyanúgy, mint minden emészthetetlen anyag, pl. a paradicsom héja, aztán távozik.
7/9 anonim válasza:
Sok nyámnyila, nehogy már a rágótól legyen bajotok.
A gyomorsav szétmarja, én már aludtam el többször rágóval a számban, reggelre már tök kicsi volt a számban a rágó.
A nyál is feloldja egy idő után, a gyomorsav pedig teljesen szétmarja.
Mindenről elhitetik, hogy káros, meg egészségtelen. Rettegjetek mindentől, a rágótól, cukortól, sótól, zsírtól, alkoholtól...
8/9 anonim válasza:
Utolsó!
Attól tényleg meg lehet fulladni, ha rágózva alszol el. A többiben igazad van.
9/9 anonim válasza:
Oké, akkor ne próbáljunk meg keresgélni, ne legyünk tudatosak, hanem legyünk kemények, mert akkor egészségesek leszünk? Vagyis az lesz nekünk a jó, ha összezabálunk mindent, minek ide gondolkodás, amit elénk raknak megesszük, mert szarunk bele?
Micsoda gyáva hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!