Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyakran isztok kólát,...

Milyen gyakran isztok kólát, és esztek szotyit? Mennyi időnként nem fog annyira ártani?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 11:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
én már 6-7 éve mindennap iszok kólát ._. semmi bajom nincs még tőle ..
2014. szept. 28. 11:34
 2/20 anonim válasza:
Tökmagot eszek minden nap. Régebben prosztata problémám volt, akkor kezdtem el. Kólát szinte soha, nagyon ritkán, mondjuk évente 2-3-szor.
2014. szept. 28. 11:35
 3/20 Napfonat ***** válasza:

A Coca-cola sűrítményt használják az Államokban a baleseti helyszínelők a vér eltávolítására az aszfaltról például, mert olyan maró hatással bír, amely a vért feloldja.

A kóla a legjobb vécétisztító is mellesleg, hiszen számos országban - pl- USA - olcsóbb, mint a klotyótisztító, d még az ásványvíznél is olcsóbb!

http://www.youtube.com/watch?v=0flhTrg2oKM

2014. szept. 28. 11:53
 4/20 anonim ***** válasza:
egyiket sem fogyasztok soha. Kólát már hat éve nem iszok.
2014. szept. 28. 13:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Hetente iszok kólát, és naponta eszek szotyit (reggel és este minimum).

Ez a legkisebb bajom az életemben, szóval...

2014. szept. 28. 13:50
 6/20 anonim ***** válasza:

Sosem iszom kólát.

Mi a baj a szotyival? Nem szeretem, de egyes ételeimben van napraforgómag. De inkább a többi olajos magot alkalmazom. Mostanában nem számoltam, amikor még több feleslegem volt és gyorsabban fogytam, akkor napi tizenpár dekát ettem belőlük. Ezt nem szokták ajánlani, még jó, hogy ez engem nem érdekel, amúgyis jól kellett laknom valamivel és nem sok opcióm volt.

2014. szept. 28. 18:07
 7/20 anonim ***** válasza:
azért ha annyira rossz lenne hogy tönkretenni , szerintem nem lenne ott minden boltba._. amúgy én ismerek olyan embert aki nem iszik mást csak colát és semmi baja , már vagy 15 éve . ha rendesen edzel még el se hizol :D
2014. szept. 28. 22:03
 8/20 anonim ***** válasza:

Colat szinte minden nap, szotiyt nem nagyon szeretem.

Komolyan valaki elhiszi, hogy a Coca-Cola sűrítményt kiadják bárkinek is? Ez a helyszínelős dolog baromság, városi legenda csak. Tudod mivel lehetne jól takarítani? Pálinkával, de az aztán egészséges meg jó dolog...

2014. szept. 28. 23:56
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha Colát akarsz, legalább lightot igyál, mert a sima teli van cukorral. 100 g cukor 400 kcalt tartalmaz, tehát iszonyat kalóriadús, üres kalória persze.

Magas foszforsav tartalma miatt károsítja a csontállományt, illetve a foszfor és a kalcium nem szereti egymást a kalcium nem szívódik fel a sok foszfor miatt.

Szotyi, olajos mag tehát eléggé zsírdús. Heti 2-3x 10-20 g, maximum. Ha nem akarsz hízni.

Egy forró tea megivása kevésbé káros vagy nyáron házi limonádé. A szotyi helyett lehetne zöldséget, gyümölcsöt rágcsálni.

2014. szept. 29. 17:21
 10/20 anonim ***** válasza:
#9: Simán fogytam napi tizenpár deka olajos mag mellett, szóval annyira azért nem kell korlátozni, ha az ember szereti. Kalóriadeficit kell s kevés szénhidrát sem árt, főleg, ha zsírosan eszik az ember. Bár napi egypár deka olajos magnál a zsír sem olyan magas, azt úgyis enni kell.
2014. szept. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!