Hogyan tudnék leállni az 2 óránkénti kajálásról, ha nincs suli (pl hétvégén) 2-3 óránként eszem és nem is jó a gyomrom tőle?
Viszont vékony vagyok kis korom óta..
de most pár pár hónapja, talán éve, ahogyan egyre többet kezdtem enni mert hízni akartam, egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre több lett a gyomorbajom..többek között keserű szájíz, teltségérzet órákig, enyhe fáradtság
refluxot mondott a doki még 3 éve, de akkor nem ettem ennyit, akkor csak simán random fájt a gyomrom és elkezdtem mindenféle diétát, most már kipróbáltam a glutén-tejmentes diétát(csináltam 2 évig) , candida diétát 2 hónapig, gyomorbajok előfordultak hébe-hóba ekkor is, de jobban éreztem magam, most viszont visszatértem a többnyire egészségtelen "normális" táplálkozáshoz, a fehér kenyérrel meg kevés cukorfogyasztással egyetemben, mivel egyetemista vagyok és próbálok olcsóan táplálkozni..de nem vagyok meggyőződve arról, hogy a fehér kenyér okozza..egyszerűen csak túlságosan telizabálom magam sokszor és nem tudom miért, valami pszichés hülyeség lehet, van az életemben frusztráció, de nem olyan nagy mértékű, hogy ilyen problémám legyen, mégis miért?
Édesapámnak körülbelül 30 éves korában kezdtek refluxos panaszai lenné, ahogy ő elmondta, de nekem már most 20 évesen van és jóval gyakrabban mint most neki 50 évesen
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!