Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Erről a kajálásról vélemény?

Erről a kajálásról vélemény?

Figyelt kérdés

Pénteken ettem reggeltol egy epres 100gramos tabla boci csokit, 2 100gramos pizzas csigat, egy 100g horalky csokit egy sio 2dl gyumolcsle mellé.

Két órával később egy pilota piskotatllert turo rudit, kit katet es egy tablas epres boci csokit majd 14 orakor még egy tablas boci csokit, ez szerintem kb 3000 kaloria es miutan hazamentem még este ettem főtt kajat, nem szoktam ennyit enni soha de eddig ugymond szalkasitottam, nem ettem ilyeneket most meg bezabaltam, nem birtam ki hogy ne,

18F 72kg 183cm

2013. máj. 26. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez ugye nem komoly kérdés? :D
2013. máj. 26. 12:30
 2/4 A kérdező kommentje:
csak jol esett leirni , hogy bedurvultam, mintha atalakultam volna egy zaba szörnyé xd, amugy egeszsegesen elek de neha becsuszik ilyen pár havonta
2013. máj. 26. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Legközelebb írd le otthon egy papírra...
2013. máj. 26. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

1 napi kajálástól se elhízott, se beteg nem lesz senki.

Hosszú távon viszont igen.

2013. máj. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!