Alig eszek mégis rakódnak a kilók, mért?
Figyelt kérdés
Annó mikor elsős voltam az új környezet miatt alig ettem, 1-2 szem chipset naponta le is fogytam 10kilót 55lettem. évekig tudtam tartani. Hosszú ideje valamíért alig tudok enni, napi adag: 1fél kanál (evő) krumpli püré, 1 3x5 centis hús fele. (tegnap) nevelőm 8koleszba) ledöbbent h ekkora egérfalatot alig tudok megenni. de már év elején kezdődött, éhes vagyok, de semmit nem tudok lenyelni jóízűen. mégis 75 kiló vagyok és nő... mondhatni sokat mozgok... mégis... Anyósom szerint a fogamzásgátlótól lehet... kolis barátnőm is elhízott tőle (dienile). a szüleim szerint túl sokat eszek, csökkenteni kéne. Párom szerint kikészültem attól hogy a szüleim a "tökéletes gyereket akarják nevelni, de mivel nem sikerül folyamatosan kikapok.... nem tudom.. most akkor mivan?2014. szept. 4. 10:35
1/12 anonim válasza:
nem eszel-->a szervezet raktározza a maradék zsírt
2/12 anonim válasza:
Jól írja az első.
Mivel alig eszel, sokszor éhes vagy, így a szervezet raktározz. Azt a keveset amit eszel rögtön elraktározza zsír formájában.
Ha elkezdenél normálisan étkezni, és mellette aktívan sportolni, be is indulna a fogyás.
3/12 A kérdező kommentje:
akkor azok akik anorexiások mért olyan vékonyak? a szervezet nem lebontja a szírt olyankor?
2014. szept. 4. 10:45
4/12 anonim válasza:
Anorexiások jó pár hónapja/éve éheznek. Egy idő múlva lebontja a szervezet a zsírt, izmot.
6/12 A kérdező kommentje:
2. ha tudnék... hidd el hogy ennék de már a legkedvesebb kajáim se mennek le...
utolsó... hát jó
2014. szept. 4. 10:48
7/12 Kései Sirató válasza:
KEzdj el sportolni, ajánlanám a futást, vagy aerobikot!
8/12 anonim válasza:
Ha nem megy az evés, akkor tessék orvoshoz menni, mert a szervezetnek szüksége van a tápanyagra. 1 zacskó chipsben semmi vitamin vagy ásványi anyag nincs amire szükséged lenne. Nem csak, hogy nem fogysz, de egészségtelen amit csinálsz.
9/12 anonim válasza:
Nem ártana orvoshoz fordulni, esetleg pajzsmirigy probléma is lehet a hízás oka.
10/12 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: már 6 éve nem ettem chipset.
futni nincs időm... fél 4ig vagyunk suliba szünet nélkül... utánna 4-6ig kötelezően a kollégiumban kell maradni tanulni. fél 7től este 10ig (takarodó) kötelező kollégiumi szakkörök
2014. szept. 4. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!