Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyarapodnom kéne?!

RegciiHorserider kérdése:

Gyarapodnom kéne?!

Figyelt kérdés
15 és fél éves lány vagyok, 165 cm, 48 kg. Kevés ez, nem? Voltam már 51, de visszafogytam. Emetofóbiás (rettegés a hányástól) vagyok, ezért bizonyos napszakokban, vagy egy (nem sok!!) mennyiség után félve eszek tovább, inkább abbahagyom...Azt fogják hinni, visszaestem a 4 évvel ezelőtti anorexiámba... Legalább egy 50 kilónak kéne lennem. Mit tehetnék, hogy gyarapítsam tömegem?

2014. aug. 29. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Fokozatosan egyel es ne gondolj arra hogy kihanyod.
2014. aug. 29. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos, hogy elég tápanyagot juttass a szervezetedbe, és ahhoz bizony enned kell. Ne arra gondolj, hogy mi lesz ha kihányod, hanem csak élvezd az étel ízét, és gondolj arra, hogy most jót teszel magaddal és hogy az emberek alapvetően nem hányják ki amit megesznek. Persze most nem a csokiról, meg a péksüteményről beszélek (módjával azt is ehetsz), de minél több zöldséget, gyümölcsöt, húst, sajtokat, túrót egyél és mellette sportolj 2-3szor, és szedj vitaminokat.
2014. aug. 29. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyél olyat amit szeretsz, de egyszerre ne túl sokat. Esetleg egyél többször egy nap kevesebbet. Ne gondolj a hányásra. Eszedbe se jusson. Edd a kedvenc kajáidat ha lehet, élvezd az ízét. Annyit egyél amennyi jólesik.
2014. aug. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!