Hízni szeretnék, mit egyek?
Figyelt kérdés
168 cm és 44 kg vagyok nagyon szeretnék hízni , de nem tudok . Nem is eszem olyan sokat . Valami tanács? A suliban már kaptam 1-2 megjegyzést. Nem nagyon érdekel de azért zavar . Szóval tanacsokat írjatok v hízlaló kajákat vagy ilyesmi előre is köszoönöm. 😊2014. aug. 26. 23:07
1/5 anonim válasza:
Sokszor kell enni egy nap,ez a titka.Ha egy kicsit is éhes vagy,egyél. 5ször legalább egy nap. Meg fogja szokni a gyomrod egy idő után,hidd el. És ne zsíros hizlaló kajákkal próbálkozz,azzal csak hájat pakolsz magadra. Normális ételeket egyél. Tésztákat többször,mert az hizlal. Én se vagyok egy hízós alkat,mégis sikerül felszedni pár kilót ha nagyon akarok,így neked is fog! Csak ne add fel,hajrá!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztató szavakat még jöhet tanács.
2014. aug. 26. 23:20
3/5 anonim válasza:
Az ember speciel a szénhidrát miatt hízik el, az okoz magas inzulinszintet, ami a zsírtárolás irányába hat, más kérdés, hogy ha sok zsírt IS eszik mellé, akkor főleg hájasodik. A sok zsír és kevés szénhidrát inkább fogyaszt, elég hatékonyan, ha mellette nem eszik rengeteget az ember.
Ha izmot akarsz felszedni, akkor természetesen edzés és extra fehérje is menjen a szénhidrát és valamennyi zsír mellé (hisz arra is szükség van).
Többet nem írok, mert a hízás témakörében annyira nem vagyok képben, a fogyáshoz jobban értek.
4/5 Szintiszoli123 válasza:
Google: tömegnövelő étrend, tömegnövelő edzés
5/5 anonim válasza:
Az én titkos fegyverem a milánói spagetti darált marha vagy pulyka hússal és durum tésztával, ha esetleg nem hozza a várt eredményt egy kis extra "zsírszegény" sajt a megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!