Mennyire veszélyes a teflon?
Figyelt kérdés
Sütöttem rántottát egy új teflonos serpenyőben, de beleégett a kajába egy jó féltenyérnyi. Nem ettem meg mindett, mert hamar úgy döntöttem, hogy a WC-ben van helye, az íze miatt, de azért ettem belőle. Rövidtávon lehet belőle bajom? Azt tudom, hogy rákkeltő, de azt kétlem, hogy ennyitől rákos lennék. Azért ha ennek valószínűsége mégis nagyobb, mint gondolnám, akkor javítsatok ki. Köszönöm előre a válaszokat.2014. aug. 24. 22:13
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, de tekintve, hogy a rák stresszbetegség (az esetek 99%-ában) fejezd be a parázást.
2/2 anonim válasza:
Az valami jó szar minőségű serpenyő lehetett. A teflon elég inert anyag, kétlem hogy bármennyi is felszívódna belőle, szerintem simán kijön a széklettel változatlan formában. Azért nem volt jó ötlet megenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!