Veszélyes lehet egyik napról a másikra teljesen megváltoztatni az étkezési szokásaimat?
Teljesen ki akarom zárni az étrendemből a cukrot,kenyeret, tejet, krumplit...igazából mindent leszámítva a húst,zöldséget, gyümölcsöt, tojást. Én kicsi korom óta nap mint nap eszek édességet meg kenyeret és mindent, amit most már nem akarok. Belevághatok így hirtelen vagy nem jó ötlet? Hogy kellene átszokni? Amúgy nem fogyás a cél, csak egészségesebb étkezés. Mellesleg 24 éves vagyok és lány. Még arra is adhatnátok tippet, hogy mit egyek sport előtt (intenzív,megterhelő) mert eddig müzlit ettem meg kenyeret.
Köszi!:)
Köszi a választ!
A banános-magos dolog tetszik, sztem az kifejezetten ízlene nekem, szóval kipróbálom:) Én azt hiszem akkor leszek bajban, mikor a barátaimmal megyek ide-oda és be akarnak ülni valahova pizzázni vagy hasonlót enni. Nem tudom mit szólnak majd, hogy nem eszek, illetve én hogy fogom kibírni, hogy ne egyek. Most nagyon erősnek érzem magam, de majd ha jön nap mint nap valami hasonló kihívás....hát, nem lesz könnyű az biztos.
Inkább macerás, mint veszélyes.
Egy ismerősöm csinálta 1-2 évig, aztán visszatért a normál étrendre. Nagyon pozitív tapasztalatai voltak.
Bár én ezt az egészet nem értem, mert itt van a sok között egy link: [link]
Paleó kenyér és zsemle, kizárólag magok őrleményéből készült. Na de a liszt is magörlemény. Akkor most ez hogyan van?
Amik pl nekem nagyon jól bejöttek.
saláták (többféle zöldség) hozzá főtt tojás/ sült, párolt húsok, halak, húsgombóc, főtt hús stb
tojásos lecsó(padlizsán, cukkini is mehet bele)
sütőtök püré csirkecombbal
darálthússal töltött hagyma, paradicsom, tök, cukkini, gomba
gombamártás csirkecombbal
lecsós csirkemáj
sült hagymás sertés máj csemege uborkával
húsos baconnal, lecsós alapon rántotta vagy tükörtojás
gyümölcstál dióval/mogyoróval megszórva
tojásleves, zöldség levesek főtt hússal, főtt párolt zöldségek tükörtojás, májgombóc leves, ragus levesek, vegyes zöldség levesek
paradicsomos káposzta sült hússal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!