Veszélyes lehet egyik napról a másikra teljesen megváltoztatni az étkezési szokásaimat?
Figyelt kérdés
Teljesen ki akarom zárni az étrendemből a cukrot,kenyeret, tejet, krumplit...igazából mindent leszámítva a húst,zöldséget, gyümölcsöt, tojást. Én kicsi korom óta nap mint nap eszek édességet meg kenyeret és mindent, amit most már nem akarok. Belevághatok így hirtelen vagy nem jó ötlet? Hogy kellene átszokni? Amúgy nem fogyás a cél, csak egészségesebb étkezés. Mellesleg 24 éves vagyok és lány. Még arra is adhatnátok tippet, hogy mit egyek sport előtt (intenzív,megterhelő) mert eddig müzlit ettem meg kenyeret.
Köszi!:)
2013. okt. 14. 00:37
11/12 anonim válasza:
szia, mi lett azóta? sikerült átállnod a paleolit étrendre?
12/12 anonim válasza:
9: Ennyi felesleges kalóriát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!