Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Meddig normális, hogy nincs...

Meddig normális, hogy nincs székletem?

Figyelt kérdés

Péntek délután óta nem volt.

Kalóriaszámolós diétán vagyok, így le tudom írni, hogy mit ettem és mozogtam az elmúlt napokban.

Általában túlléptem a megengedett zsír mennyiséget, a fehérje meg szokott lenni, de nem ettem többet, nehogy még több legyen a zsír. A szénhidrátot nem léptem túl, mindig kb. 100 g jöhettet volna még a kalóriabázis szerint. Az össz. megengedett kalóriamennyiségnél mindig kevesebbet ettem. Ez lehet a gond? Lelassult az anyagcserém? Vagy csak majdnem mindent hasznosított a szervezetem (a kalóriaszámolás előtt legalább 2 naponta volt székletem)?

Most vacsorára elég sokat ettem, csavarog is a hasam, de nincs semmi. Ez előtt semmit sem éreztem, észre sem veszem, ha most nem kavarog a hasam, és nem gondolkozok el, hogy mikor volt utoljára.

És mit tudok tenni?

2014. aug. 24. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:
A kalóriabevitel egy dolog. Ettől függetlenül ügyelni kell a ballaszt (rost) bevitelre is, mert az biztosítja a normális bélműködést.
2014. aug. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!