Szeretném hasonló "problémákkal" küzdő emberekkel felvenni a kapcsolatot.
Reggelire és vacsorára zabpelyhet eszek. Az ebéd az hagyományos ebéd szokott lenni, de mondjuk csak a felét szoktam megenni. Ha dolgozom, akkor még eszek egy szelet valamivel megkent kenyeret a munkahelyen.
Emellett sok gyümölcsöt eszek, és néha zöldséget. De mondjuk kevés vizet.
Levest is szoktam enni.
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki esetleg kidolgozott valami jobb bélmozgatós étrendet?
Előre is köszi a válaszokat.
2010. jan. 15. 02:30
1/8 anonim válasza:
Ricinusolaj :D
2010. jan. 15. 04:01
2/8 anonim válasza:
Víz, víz, víz! És mozgás, has masszázs, lenmag joghurtba, kefírbe.
2010. jan. 15. 05:19
3/8 anonim válasza:
Sok víz, gyümölcs, zöldség, minden délután 1 doboz natúr joghurt korpával, lenmaggal, nasinak egy kis aszalt gyümölcs (datolya, szilva, s.barack).
2010. jan. 15. 05:50
4/8 anonim válasza:
A szilvalekvárról azt mondják ilyen.És a kismamáknak ajánlják a Tamarin nevű lekvárt.(gyógyszertár v.gyógynövénybolt)
2010. jan. 15. 08:04
5/8 A kérdező kommentje:
Köszike a tanácsokat. Az az igazság, hogy mivel két hete már nagyon sűrűn fáj a fejem, és a hasam is sokszor püffedt, emiatt az utóbbi időben sok kefírt eszek: milli kaukázusit, nekem az vált be a legjobban.
Tudom, hogy sok vizet kellene innom.
A korpáról is hallottam már.
Több zöldséget próbálok enni, és be fogom majd vezetni az étrendembe a korpás joghurtot.
Mégegyszer köszike mindenkinek.
2010. jan. 15. 13:23
6/8 anonim válasza:
semmi extrát nemkell tenned, csak figyelni a rost-víz arányokat és elkezdeni joghurtot enni. ha rostos ételeket eszel, akkor több vizet kell bevinned. mert önmagában a rost nemazt jelenti h könnyen fogsz tudni kakilni, sőt, az megnehezíti a kakilást, ha nemfogyasztasz mellé vizet. ugyanez van a gyümölcsökkel, egyes gyümölcsökben sok a rost. a joghurt pedig általában jó hatással van a kaki megmozdítására.
2010. jan. 15. 13:25
7/8 A kérdező kommentje:
Óh, szóval a rostok vízzel együtt érnek valamit. Nah, ebben az összefüggésben már így mindjárt más a dolog. Erre az összefüggésre nem gondoltam. De mindjárt utána is nézek, és már itt van mellettem a vizes palack.
Eddig is voltak problémáim, de az utóbbi időben különösen...
Köszike...
2010. jan. 16. 14:06
8/8 A kérdező kommentje:
A problémáimat már kordában tartom, és a titka a kávé :) és a sok zöldség. Gondoltam megírom, hátha valakinek hasznos lesz. Viszonylag sok kávét iszok. Reggelire zabkását eszek, azután ebédre hagyományos ebédet eszünk, és vacsorára pedig a saláta vált be, egy tojással, joghurttal. De most mondjuk egy doboz joghurtot eszek egy zsömlével. Az ebédhez ritkán eszek kenyeret. A legjobb mondjuk a saláta vacsora, csak én nagyon nem engedhetem meg magamnak a drágaság miatt a sokféle zöldséget, és ráuntam sajnos egy idő után. Meg egyszerűbb egy zsömlét a tatyóba dobni egy doboz joghurttal, meg egy kanállal, mint vesződni a salival. Most akarok, néhány hónap kihagyás után visszaállni a salira. :) A módszer tényleg jó. Ha nem eszek zöldséget, meg gyümölcsöt, akkor nyomban megérzem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!