Méz, nyírfacukor, aszalt gyümölcs kérdés?
Figyelt kérdés
Melyiknek a legjobb a glikémiás indexe? Melyik szívódik fel a leglassabban? Elsősorban az ételtársítás kapcsán jutott eszembe ez a kérdés. Zab- és köleskásába, esetleg rizsbe tennék belőlük. És ugye ezek mind lassú felszívódásúak. A mézről tudom, hogy azonnal felszívódó szénhidrát. Tehát ha én lassú felszívódásúval keverem, akkor az erjedéses emésztéssel jár a természetes bakteriális helyett? Vagy ez még nem olyan "vad" kombináció? Aki jártas a témában, el tudná ezt magyarázni részletesen? A hasznos válaszokat előre is köszönöm, mindenkit felpontozok.2014. aug. 16. 16:48
2/2 anonim válasza:
Részletesen nem tudom elmagyarázni, de ezekbe a desszertekbe csak rizsszirupot szoktam használni, azt tartják a legjobbnak sokan, a táplálkozási tanácsadóm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!