Vegetariánus szeretnék lenni, jól akarom csinálni, mi az amire oda kell figyelnem?
A tejtermékek fogyasztása csupán egy elferdített módja a húsevésnek. Nem cikizni akarlak, de ezzel nem érsz el valódi sikereket, sőt! Kutatások bizonyítják, hogy a tejtermékekben levő kazein az egyik legerősebben karcinogén (értsd rákkeltő) anyag. Ha valamit el akarsz hagyni, akkor először ezt próbáld meg. Szerintem.
Én is 6 éves koromtól vegetariánus vagyok, és az hogy a szervezetedtől bármit megvonnál ezzel az életmóddal egyszerűen nevetséges. Utána kell járni, igen, el kell olvasni és meg kell tanulni az elméletet, ami az egész életmód mögött van, mert csak így működik a rendszer. Persze nem mindezt egyszerre most rögtön.
Ha változatosan és kiegyensúlyozottan eszel, akkor hidd el nem lesz gond. Nem lehet gond. Növényben ugyanúgy megvan a vas, a fehérje, az összes aminosav, vitamin és ásványi anyag. Szóval no para. :D
Sok sikert, és ha van kérdésed én is szívesen segítek a kezdetekben. Kitartást és tudd, hogy jó úton haladsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!