Kirantottsajt kérdése:
Elég ciki ilyen problémával ide fordulni: D Nem tudok vécére menni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem tudok WC-re menni, nem tudom mit ehettem, de egyszerűen nem megy a dolog. Ráadásul hétvégén hosszú idő jutan bulizni megyek, és nagy hassal nem tudom jól érezni magam. Mit egyek, hogy "kiürüljek" és aznap se legyen nagy hasam? Enni szeretnék az nap, mert picit iszok, viszint nem akarom, hogy nagy legyen a pocak: D ötletek?2014. aug. 4. 18:51
1/5 anonim válasza:
sok folyadék, hashajtó v. glicerines kúp
2/5 anonim válasza:
Egyél rostos gyümölcsöket, sok folyadék, sok mozgás, de egy nagy adag kávé is segíthet
3/5 anonim válasza:
A mozgás tényleg fontos és a folyadék. Lehet, hogy keveset ittál és amiatt van ez a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!