Tapasztalataitok alapján mit tudnék kezdeni ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 160cm magas és 42kg. Bármit csinálok, sajnos nem tudok hízni. A háziorvosom Szegedre akar küldeni a klinikára. Már megjártam a teljes vérképet, hasi ultrahangot, pajzsmirigy vizsgálatot, de semmi rendelleneset nem találtak.
Esetleg valaki, aki hasonló cipőben jár, milyen módszerrel lehetne változtatnom, és híznom legalább 10kilót?
2013. jan. 30. 19:43
1/3 anonim válasza:
Én 166 cm vagyok és 50 kg. Imádok enni, de egy kilót se tudok felszedni. :D Igaz engem nem zavar, de ha hízni szeretnék szerintem elég nehéz lenne lévén, hogy bármennyit eszek nem hízok. :S Nagyban függ ez ám a genetikától is.
2/3 A kérdező kommentje:
Engem elmondhatatlanul zavar, és nem tudok mit csinálni. Napi 5x igyekszem enni, innen-onnan olvasottak alapján étkezem, de semmi. Eddig 40,41kg voltam, de mostanra stabil 42 megvan. Csak ez még mindig kevés nagyon :/ Fogamzásgátló mellékhatásának sem jelentkezett a hízás, szóval már teljesen tanácstalan vagyok.
2013. jan. 30. 20:13
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen egészséges vagy, csak ilyen az alkatod.Ezzel pedig nincs mit tenni! Sportolj! Majd idővel rakódnak rád a kilók(csak győzd kivárni :)). Saját tapasztalat.De örülj neki,h ilyen vagy,valószínűleg soha nem leszel "bálna",és ez sokkal egészségesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!