Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miután leáltam a gluténnel...

Miután leáltam a gluténnel mennyi idő kell hogy elmuljanak a tünetek?

Figyelt kérdés
Pl hasmenés
2014. júl. 25. 19:20
 1/7 Szintiszoli123 ***** válasza:

Hasmenés: rögtön.

Felszívódási problémák: 3-6 hónap.

2014. júl. 25. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálam a hasmenés pár nap, de még utána is elő-elő fordult. A 3 hónapos kontrollon már normál tartományban voltak az ellenanyagok a véremben.

Vas még fél év múlva is kevés volt, az egy éves kontrollon már nem voltam vashiányos sem.

2014. júl. 28. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ.Te miket ettél az elején?
2014. júl. 29. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanazt, mint amit most is, 2,5 év után. :)

Vagy sütök kenyeret-zsemlét, vagy rizsszeletet, dexit eszem.

Főtt ételben nagyjából semmi különleges nincs, levesek, főzelékek (rizsliszttel), rakott zöldségek, rizsfelfújt, túrófánk stb.

A főtt kaját az egész család gluténmentesen eszi.

Annyi, hogy a tésztát külön főzöm magamnak.

2014. júl. 29. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:

és a bolti cuccokkal,hogy álsz pl tejtermékek,édességek,kolbászok?

amire nem irják rá,hogy glutén mentes de nem kéne hogy az legyen azt megeszed? És az üditők ilyesmi?

2014. júl. 29. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt pontosan nem lehet megmondani. Általában pár naptól fél évig szokott tartani az az időszak, amíg elmúlnak a tünetek.

Nekem ételintolerancia teszt lett pozitív gluténra, a -mentes diéta elkezdése után pár nappal csökkent a refluxom, a többi tünet még megvan, de csak 2 hét telt el.

2014. okt. 18. 06:45
 7/7 anonim ***** válasza:
én tejérzékeny is vagyok, édességet csak házilag készítettet eszem, kenyér helyett köles- és amarant-/napraforgómag-/hajdina lisztes lepényt sütök, húsféleségeket csak házit piacról, meg csirkehúst eszek.
2014. okt. 18. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!