Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Teli vagyok pattanással. Mit...

Teli vagyok pattanással. Mit egyek, hogy elmúljanak? Miben van sok B-vitamin? Leehtőleg növényi táplálékokban!

Figyelt kérdés
Pár napja próbáltam élesztőt enni, hátha attól elmúlik. Sokat javúlt a helyzet (szóval gondolom B-vitamin hiányom van), de mondta pár ismerősöm, hogy hagyjam abba, mert gombás fertőzésem vagy mim lehet. Na szóval abbahagytam, de nagyon csúnyán visszajöttek a pattanások.
2014. márc. 13. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
ha olyan durva akkor keny rájuk fogkrémet és amikor reggel le mosod akkor röktön kent be az arcodat krémel mert nagyon szárit,krumpli pakolás is segit
2014. márc. 13. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
[link] ez pàr taktika , [link] és ez okozhatja
2014. márc. 13. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Vervetel, vizeletvizsgalat, amibol kiderul az oka ennek, mivel a pattanasok belulrol taplalkoznak!

ezert nem talalgatni kell, hanem megtalalni a kivalto okot, aztan azt megszuntetni! Ez lehet belso elvaltozas, vit.hiany stb.

2014. márc. 13. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már voltam vizsgálaton, de nem találtak semmit sem. :(
2014. márc. 13. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Polybé tablettában többféle B vitamin van, és itt egy táblázat, hogy mely élelmiszerekben található B vitamin:

[link]

2014. márc. 13. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Sotret. Bőrgyógyász írja fel, a legjobb gygyszer pattanásokra. 1 kúra kb. 6-7 hónapig tart, mellékhatás bőr/szájszárazság de lehet javítani testápolóval , az arcod meg makulátlan lesz

De előbb orvos mindenképp :D

2014. márc. 13. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
...de ha bejött az élesztő, szedheted továbbra is azt, csak válaszd az inaktivált formáját, a sörélesztőt. Ez van tablettában, pehelyben is. Ettől nem kell félned gomba ügyileg, de a hatóanyagokat tartalmazza.
2014. márc. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!