Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Péntek óta (5napja ) nem volt székletem. Fáradékony és gyenge vagyok, ezen kívül esténként nem tudok elaludni. Mondjuk nagyon keveset eszek :/
Ezenkívül más panaszom nincs, nincs hányingerem, se lázam, inkább csak étvágytalan vagyok...
2014. júl. 16. 12:51
1/8 anonim válasza:
van szerelmed? munkadda elegedett vagy? hobbid van? sportolsz eleget?
2/8 anonim válasza:
A széklethiány - még ha nagyon keveset eszel is, ergó nagyon kevésnek kell "kijönnie"- akkor is székrekedésgyanús. Lehet érdemes lenne bekapnod egy hashajtót, az megindítaná a dolgokat. Imódium?
Ami a fáradékonyságot illeti, menj el vérvételre, abból sok minden kiderül, este meg vegyél be egy altatót addig is.
Az étvágyra meg igyál meg egy pálinkát, unikumot minden étkezés előtt...(vagy amikor csak megteheted, de legalább este)
4/8 anonim válasza:
Igen menj el a háziorvosodhoz még ma! Fog adni beutalót a laborba. Kapsz még valami gyógyszert a székrekedésre és az étvágytalanságra is ajánlhat valamit. Nekem a Béres csepp csinált nagy étvágyat és hozott rendbe. Igyál megfelelő mennyiségű folyadékot, tejet. Dinnyét, gyümölcsöket is egyél, ez megindítja a bélműködést.
5/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nincs, tanulok: jövőre érettségizek, igen:szeretek a konyhában sürögni-forogni, azaz sütni, meg főzni, igen: aeronikozok és úszok
2014. júl. 16. 13:37
6/8 anonim válasza:
miert eszel nagyon keveset>? miota?
7/8 A kérdező kommentje:
6.: Mindig is elég keveset ettem de az utóbbi hónapban még kevesebbet, mert nem volt étvágyam.
2014. júl. 16. 19:18
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, glicerinkúpot ajánlott, úgyhogy megoldódott a probléma. Meg elküldött vérvételre is.
2014. júl. 16. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!