Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátnőm bevallotta, hogy...

A barátnőm bevallotta, hogy hánytatja magát, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
16/L nagyon önbizalomhiányos,régebben télleg kövér volt de azóta már lefogyott és teljesen normálisan néz ki.Sok fiúnak tetszik.Mégis csúnyának és kövérnek látja magát ,úgy érzi,hogy mindenki gusztustalannak találja.Drasztikus fogyókúrába kezdett és bevallotta h az utóbbi időben hánytatja magát.
2010. jan. 8. 16:37
1 2
 1/15 anonim válasza:
86%
Segíts neki. Próbálj beszélgetni vele, és ha semmi nem segít akkor gyorsan fordulj egy felnőtthöz, negogy nagy baj legyen belőle.
2010. jan. 8. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Vidd dokihoz !
2010. jan. 8. 17:18
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld elmondani neki, hogy inkább attól válik gusztustalanná, amit csinál. Te csókoloznál olyannal, akiről tudod, hogy rendszeresen hány?
2010. jan. 8. 17:28
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Minél előbb vidd el dokihoz! Ez nem olyan dolog, ami csak úgy magától helyrejön. Rámehet az egészsége. Az, hogy neked elmondta azt mutatja, hogy bizalommal van irántad, beszéld rá a dokira! (Pszichológus, vagy pszichiáter)
2010. jan. 8. 17:42
 5/15 anonim válasza:
ááh,ugyan ez van velem..csak én vagyok a 'barátnő'..de éppen 'leszokóban' vagyok,ha lehet iet mondani a bulímiára..és a sztori is teljesen ugyan az mint a barátnődnek..szóval..sok sikert neki^^
2010. jan. 8. 18:47
 6/15 anonim válasza:
100%

ha ezt így elmondta neked, akkor valószínűleg legnagyobb barátnőd, nem?

szerintem ( leírtad)hogy már lefogyott meg minden akkor mond meg neki, hogy zavart az önképe. lehet, hogy ő még mindig ugyanúgy látja magát a tükörben, mint amikor még ducibb volt.Semmi oka az önbizalomhiányra

2010. jan. 8. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Magyarázd el neki, hogy ha sokáig folytatja a hánytatást, akkor úgy szét fogja marni a sav a torkát, hogy olyan lesz a hangja, mint egy 90 éves nőnek, aki 60 éve cigizik, és folyamatosan részeg, meg kihullik az összes foga, mivel a sav szétmarja az összes zománcot, és ezen felül, még örülhat ha kap levegőt, és nem kell mesterségesen lélegeztretni. Ez jó elrettentésnek, az önbizalomhiány viszont dícsérettel nem igazán orvosolható. Kell találni valamit, amiben jó, vagy többet kell emberek közé járkálni, és legjobb, ha idegenek dícsérgetik. Meg ahhoz ismerni kell, hogy igazán jól tudjál dícsérni, azt nem lehet megmondani, hogy miben, de mondjuk ilyenek minden lánynak benjönnek , hogy pl. Ú de jól nézel ki... ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Neked van a legjobb melled a világon... stb.

Vagy menjetek el együtt ruhát vásárolni, és válassz ki neki jó ruhákat, amiben büszkén mászkálhat. Valami ilyesmi, talán javít a helyzeten.

De el lehet menni orvoshoz is, ha nem tudsz hatni rá.

2010. jan. 8. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Én anyámnak, amikor nem láttam 3 hétig, majd megláttam és lefogyott, megláttam és azt mondtam neki. Úh de rondavagy, kezdesz összeaszalódni. Erre azt mondta. Tényleg? Már ronda vagyok? Aztán mondtam neki, igen.

Nem tudom mit csinálsz, de ezt ne folytasd tovább.

És valahogy ez hatott, mert utána már nem fogyott.

Persze nem volt ronda, csak megilyedtem, hogy ha ilyen ütemben fogy, akkor abból még baja lesz.

2010. jan. 8. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondd meg neki h könnyen visszahízhatja amit lefogyott,m ha sokat eszik+kihányja, hozzászokhat a sok evéshez,viszont hányni egy idő után már nem fog tudni,m nagyon fáj a torka.
2010. jan. 9. 08:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hírem van. A hánytatás következményei: bélrendszeri panaszok, bélmozgás, bélpuffadás, gyomorgörcs,belső vérzés a gyomorban(HA KISEBESEDIK A VÉKONYBÉL HALÁLOS KIMENETELŰ, a belső vérzés nem gyógyítható, azonnali hahált okoz), pattanásos aknés arc főlleg a száj körül, folyton termelődő zsírtól fénylő arc,a táplálék nem tud megemésztődni,vitaminhiány, ásványi anyg hiány, csontritkulás, mentális leépülés, fizikai legyengülés, súlyos immunrendszer károsodás, torokgyulladás, rossz fogak (a gyomorsav felhányása miatt elszuvasodnak),kóros vérszegénység, ájulás stb...
2010. jan. 9. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!