Ki hánytatja magát? Miért?
Én régebben hánytattam magam :S
de amúgy azért, mert 80 kilós csaj voltam és ronda :S ma már nem hánytatom magam, mert ezzel a módszerrel elértem a 45 kg-ot =)
amúgy meg azért hánytatják magukat, mert nem akarják, hogy a kaja megemésztődjön és hogy elhízzanak tőle =/.....veszélyei is vannak.....kiszáradás és hirtelen fogyás, illetve olyan tünetek, mint az anorexiánál :S
és ennek a betegségnek pedig a neve bulémia....van, aki mulimiának is ejti =)
Ez egy igen komoly taplalkozasi zavar.
ES!
Nem feltetlenul a lustasag miatt van, mert sokszor azok esnek ebbe bele, akik egyebkent dietaznak es sportolnak is.
Én epekő miatt. Olyan pokoli görcsöm van néha, mintha élve nyúznának. És ez egy olyan fájdalom, amin semmilyen gyógyszer nem segít. Direkt írattam fel morfin tartalmút is, hát mint kakinak a pofon annyit ért.
Nagyrészt csak a salátát tudom megenni, de én is emberből vagyok, megkívánok mást is, megeszem, jön a rosszullét, kaparom a falat, megyek hányni, utána fél óra és elmúlik. Sosem akartam szándékosan hánytatni magam. Olyan pokoli úgy hányni, hogy nincs hányinger, erőltetni kell, minden pillanat egy szenvedés, ömlik a könnyem közben, de jobb mint a görcs, milliószor.
Ez az én sorsom :(
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!