Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most mi legyen?

Most mi legyen?

Figyelt kérdés
Nos hát.. hol is kezdjem:Ma megettem egy túrórudit.Én a nagy okos fejemmel,és utána vettem észre,hogy ennek már lejárt a szavatossága,és kicsi utóíze is volt.

2014. júl. 8. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Most az lesz, hogy egy életre megtanulod a következőt: mindig, minden körülmények között megnézed a szavatossági időt. Elvileg semmi bajod nem lesz tőle, szóval no para.

Melyik boltban sózták rád a romlott rudit?

2014. júl. 8. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen.Megtanulom a leckét.Hát csak itt egy kisboltba Sajóivánkán.De mindegy semmi bajom nem lesz remélem.
2014. júl. 8. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy ideje ehetetlen az összes túró rudi. Majdnem mindegyiktől fáj a gyomrom, lejáratlan szavatossággal is. Valahogy a minőség romlott le, főleg a pöttyösöknél, amit régen szerettem. Egyedül a Cserpes Pisti TRUD-ját szeretem, de ő meg újabban nagyon spórol a citrom-olajjal, és kevésbé citromosan sokkal élvezhetetlenebb az ízhatás.
2014. júl. 10. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen igaz én is pöttyöset ettem akkoriban,mikor ezt írtam.És itt a boltban mindegyikre 07.12 van írva.Szerintem már a Pöttyös egy jó friss túrórudi volt mostmár rossz,romlott és olvadt.Fújjjjjjj..... :(
2014. júl. 14. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!