Hogyan fogyjak le hamar, hogy látványos legyen?
HAMAR sehogy..
Sport/mozgás kategóriába menj.
A látványos fogyás és az egészséges fogyás nem zárják ki egymást. Nem értem miért veszi mindenki úgy, mintha két különböző dologról lenne szó.
A képlet : megfelelő táplálkozás + sok sport -> gyors, egészséges és látványos fogyás.
Megjegyzések :
• megfelelő táplálkozás : zöldségek, húsok, gyümölcsök; cukrok, gabonafélék csökkentése/elhagyása
• sok sport : napi szintű, intenzív mozgás; súlyozás/izomépítő gyakorlatok
• hasznos még : sok folyadék, pihenés, aktív életmód ánblokk ( ezalatt értem a sporton kívüli életvitelt, a napi aktivitás növelését és a szedentarizmus csökkentését )
" Láttál már te embert, akinek lifeg a bőre? Nem valami guszta! " - Láttam :). De az is biztos, hogy az nem sportolt eleget.
Ezen nem kell agyalni igazából, hogy most hány kiló megy le hetente. A szervezet mindenkinél másként működik és nem történik baj, ha valaki ésszel csinálja.
Én is azt tanácsoltam neki, hogy ésszel fogyjon. Ha ezt megfogadja, akkor ott nem lesznek gondok és ő is eléri, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!