Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan étkezzek rendesen?

Hogyan étkezzek rendesen?

Figyelt kérdés
fiatal vagyok 15 leszek nemsokára ,de nem tudom,hogy pontosan mit egyek ,lehet,hogy vmilyen vitaminhiányom van,mert sokszor vagyok sápadt ,eg néha űúgy érzem,hogy gyenge vagyok.meg szeretnék fogyni,de sok mozgással .szóval miket ehetek? Pontosan ! nem csak úgy,hogy fehérje meg blabla ha nem konkrétan? Köszi
2010. jan. 6. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahogy neked jól esik, ahogy az étvágyad megkívánja.
2010. jan. 6. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Első válasznak minimum három zöld. Szinte már belémfojtotta a szót, de azért válaszolok.

Gondolom, családban élsz és nem vagy külön koszton. Vagyis edd azt, amit a családod. A reggelit semmiképen ne hagyd ki, egyél mindent változatosan, tejterméket, húst, sok zöldséget, gyümölcsöt, de olykor akár tésztaféléket is. Ebédre meleget, vagy az iskolában vagy otthon. Lehet multivitaminkiegészítést is szedni télen-tavasszal. A gyengeség az az érzésem, nem a táplálkozással függ össze, hanem a kialvatlansággal, ilyenkor már ágyban a helyed. 8 óra alvás a minimum, de inkább több. Séta, iskolai labdajátékok, gimnasztika stb. És még fiatal vagy az aggodalmaskodáshoz, ráérsz akkor, amikor majd a gyereked lesz ennyi idős.

2010. jan. 6. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. A természetes az lenne: amikor megéhezel, akkor táplálékhoz jutsz. Ezt az elvet kell hozzáigazítani a hétköznapjaidhoz!
2010. jan. 6. 23:29
 4/4 A kérdező kommentje:
kössz:)
2010. jan. 7. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!