Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízzak meg? 14f

Hogyan hízzak meg? 14f

Figyelt kérdés
Most serdülök, és rettentő gyorsan nőttem meg. Eddig picit duci voltam, viszont most magas csontváz vagyok. Szeretnék hízni, olvasgattam is utána meg járok a nagyihoz is de semmi. Tudtok valami praktikát? Köszi a válaszokat:)

2014. júl. 7. 23:53
1 2
 11/11 Sowilo ***** válasza:

# 10

Igen, még mindig érvényes amit az idiotizmusról írtam. Igen, te szerencsétlen, rád is. Ha elolvastad volna a kommentem, és nem csak kiszúrtál volna belőle a tökélyre fejlesztett magyaros belekötőképességeddel egy neked nem tetsző direkt félreértett részt, most nem ugattál volna be.

Nem írtam konditermet. Annyit írtam: "hátizsákba tégla vagy valami" te szerencsétlen. Ja, és tudod mennyi időbe telik elérni ezt te szerencsétlen? Bőven meglesz addigra vagy 17 éves te szerencsétlen.

Mi a pi.csának ír ide, akinek halvány gőze sincs a témáról? Én összesen 14 éve sportolok, eleinte diszkoszvető voltam, testsúlyos edzéssel 6 éve, súlyzós edzéssel 3 éve foglalkozok. Talán van róla egy kis halvány lila fogalmam, hogy mi fán terem az edzés, mi káros, mi nem. És talán tapasztalatból írtam, hogy 2 kilós súlyzóval többet árt mint használ. Sőt, súly nélkül is jobban lehet fejlődni mint 2 kilós súlyzóval. Az a kis szar arra való, hogy egy év alatt se lásson magán semmi eredményt, és elmenjen az egésztől a kedve.

2014. júl. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!