Miket egyek, hogy hízzak? 22/L
Nagyon változatosan kell enned és közben fokozatosan többet kell mozognod.Jól tudom,hogy milyen pocsék érzés nagyon soványnak lenni.Én végre normál testsúlyú vagyok.Ezektől híztam:
Reggelire: variációk
1.keksz (győri vagy egyéb), joghúrt, gyümölcs.
2.tejberízs,tejbegríz,műzli,gabonapehely (az sem aj,ha gyerekes gabonapelyhet eszel,mert azokban sok a B-vitamin)
3. főtt tojás, tükörtojás, tojásrántotta, tojásosszendvics,virsli mustárral.
4.Sok vajasszendvics
Ebédre: variációk,szokások
1.sok majonézt és mustárt egyél
Majonézes saláták:amerikai saláta és még sokat találsz receptekben.
De majonézzel ízesítheted a főtt rízst,kukoricás rízst is (mégha fura is elég finom)
Mustár jöhet a virsire,hot-dogra.De csinálhatsz mézes mustáros szószokat és pácolt húsokat.
2.egyél sok tejfölt
Tejfölös-cukros kenyeret ez a legfinomabb.Gombócokhoz is azt egyél.
3.rántással készűlt leveseket.
Ilyenek a krémlevesek,zöldséglevesek.
4.Gyorséttermi ételek pl.sültkrumpli,hamburger,pizza
5.A desszert.A tejszín hízlal.De csak a növényi tejszín,az igazi tejszínből készűlt hab.A habporból készűltek egyáltalán nem hízlalnak.A habhoz csinálhatsz kávét vagy ehetsz hozzá reszelt gesztenye masszát.
Nasizz! De sokan,ahogyan én sem tudok hízni a csipszektől.Sokan ezt irigyelik.Ha te sem hízol a csipszektől akkor ropizz,szotyizz,mogyizz (de ezek sem biztos,hogy hízlalnak.
Vacsorára most nyáron tudsz főtt kukoricát enni.Ez is elég hízlal,pláne a vajtól.
Sokat sétálgass reggelente reggeli előtt.Ebéd elött is sokat sétálj vagy biciklizz.És még vacsi elött is sétálj.Késöbb pedig már kocoghatsz is reggelente. Sokat tollasozz és ping-pongozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!