EDZÉS MELLETT HELYES TÁPLÁLKOZÁS!?
Szia!
Én is fogyókúrázom,illetve életmódot váltottam.Egyszer lefogytam 22kg-ot,most 10 van csak.
Ha keményen edzel,fontos,hogy minőségi ételeket egyél.
Gondolom az alap dolgokat tudod,kenyérfélék,tésztafélék,cukrok stb kilőve!
Én a kalóriabázist használom,ott adatokat kell kitölteni,kiszámolja,hogy mennyit kellene fogynod x idő alatt,beírhatod az aznapi elfogyasztott ételeket,és azt is,hogy mennyit tornáztál.Mutatja is,hogy hány kalóriát ehetsz még,zsírt,szénhidrátot,fehérjét...én szeetem,de lehet Te is ismered.
A szárnyas húsok a legjobbak:csirkemell.
Én párolni szoktam vagy grillezni-salival ,kis rizzsel,öntettel.
Reggelire abonettet eszek csirkemell sonkával és zöldségekkel. Húsleves,főzelék,natúr joghurt,cornflakes...
Én nagyon maximalista vagyok,egyáltalán nem eszek tésztát vagy kenyeret,zsíros dolgokat.
Az edzésem az napi másfél óra,mellette l-carnitine-t szedek és izotóniás pezsgőtablettát iszom.
Minden edzés végén paprika masszázsolajjal tekercselem be a kényes részeket.Borzasztóan éget,de remek narancsbőr gyilkos.
Ebéd előtt pedig BioTech-es FatControll-t eszem,ez rozstabletta,és nem engedi felszívódni a zsírt sem.
Nagyon fontos a napi 2-3 liter víz!!
Enélkül lehetetlen,hogy az emésztésed rendben legyen!
Tudod a fogyókúra sikeressége 70%-ban az étkezésen múlik. 30% csak a mozgás.
Ne haragudj,recepteket nem írtam,de ki lehet őket googlezni,nagyon sok van.
Ne haragudj,hogy össze vissza írtam,éppen ami eszembe jutott! :)
Szép napot Neked!
Adrienn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!