Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék néhány kg-ot,...

Hízni szeretnék néhány kg-ot, mert elég vékony vagyok. Tudnátok mondani/linkelni néhány olyan edzés tippet, amivel megfelelő táplálkozás mellett szert tudnék tenni némi izomra? Kar, fenék, has, láb. Jó lenne, ha lenne valami alakom.17/L

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Helyi hízás nincs, úgyhogy ezt a különválasztást, hogy " kar, fenék, has, láb " felejtsd el.

A tested oda fog hízni jobban, ahova hajlamos hízni, viszont ezt nem te határozod meg. Te csak azt befolyásolod, hogy hízol-e vagy sem, a többi már a tested dolga.

Ha hízni akarsz, akkor inkább izmosodjál, mintsem hogy zsírt pakolj magadra. Zsírt nagyon könnyű lenne felszedni és ha ez a célod, akkor mondhatnám azt, hogy egyél össze minden sz*rt, aztán majd összejön a dolog. De szerintem ez egy nagyon buta megközelítése a test formálásának, sokkal többre mennél azzal, ha inkább izmot alakítanál ki és attól lennél formás, mintsem a zsírtól.

A lányoknál sajnos nagyon elvan terjedve ez a nézet, hogyha már formásodni kell, akkor az legyen hízás által. Pedig ettől csak zsíros leszel és hájas és nem az a lényeg, hogy nem leszel dagi, mert magyarán mondva egy vékony hájas leszel.

Ehelyett izmosodhatnál is, az sokkal egészségesebb és esztétikusabb lenne.

2014. jan. 20. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:
A hízást izmosodással gondoltam és nem hurkák felszedésével. Kb. 8-9 éve nem híztam semmit, ezt valószínűleg befolyásolja a genetika (anya és apa is elég vézna volt fiatal korában) és a laktóz intoleranciám is szóval nálam olyan nincs, hogy oda hízok, ahová a testem hajlamos rá, mert nem hízok sehova. Persze tudom, hogy nem én döntöm el, hogy hova hízok, de a kérdésben nem is az állt, hogy azokra a területekre akarok hízni, hanem az, hogy az erősítő gyakorlatok milyen típusúak legyenek, pl. karizom, hasizom, stb. Elnézést, ha nem volt elég érthető a megfogalmazás.
2014. jan. 20. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Zsírt akkor sem tudnék felszedni, ha akarnék, akármit és akármennyit is eszek, szóval ez a veszély nem fenyeget egyenlőre. :)
2014. jan. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!