Edzés utáni ételnek találtam a Shakeology-t. Mivel helyettesíthetném/Hogyan készíthetném el otthon?
Shaun T Insanity után shakeology nélkül is le fogsz fogyni. Én is csináltam, tudom. A shakeology nekik is csak arra kell, hogy valamiből meg is éljenek...
Egyébként standard edzés utáni fehérjeitalt lehet inni*, de ha kifejezetten inkább fogyni akarsz, akkor tökfelesleges kalória. Majd akkor idd, ha már izmosodnál.
* otthoni helyettesítése: túró tartalmú turmix, bár sajnos az nem szívódik olyan gyorsan fel, szóval nem 100%-os hatásfokú helyettesítés. Sőt.
Ja és még annyi, hogy edzés után hagyd a fenébe a joghurtot, az is felesleges kalória... :D
Utána tudsz olvasni, hogy közvetlen edzés utáni étkezésre mi ajánlott.
De a szervezeted egyébként tökéletesen tudja a dolgát, nem kell ezt ennyire túldimenzionálni. A shaun T féle intenzív mozgás automatikusan változást fog okozni, ha mellette nem étkezel egészen beteg módon.
Köszi, akkor a fehérjékre figyelek, de az 1500 nem sok? Csak mert azt nem írtam, hogy 16 éves vagyok, szóval a felnőtt adagnál picit kevesebbet gondoltam...
De amúgy az oldalukon csak azt olvastam, hogy hogyan kell kiszámolni a szükséges bevitelt, nem konkrét számokat írtak ...:D
1500-ból kb ~300-400 lejön az edzés miatt. 1200 még így is bőven kevesebb kell legyen, mint amit naponta felhasználsz, még akkor is, ha ülőmunkát végzel.
De kiszámolhatod az alapanyagcserét magadnak, pl itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!