Miért vagyok "hájas"?
Figyelt kérdés
175,5 cm magas vagyok és 64,5 kiló. Sportolok (vízilabda) és mégis hájasnak érzem magam. Belenézeka tükörbe és látom hogy nagyobb hasam van. Más hasonló magasságú és testsúlyú és kockhahasa van :/ Tudom hogy az izom többet nyom, de sok húst eszek és napi 2 óra vízi edzés azért..2014. jún. 29. 02:43
1/6 anonim válasza:
Annyira sok húst ne egyél szerintem...nem is tudja a gyomrod normálisa megemészteni,és nem is egészséges a túl zsíros étrend!Egészségesen kell táplálkozni,mert hiába leszel izmos egyszercsak,meg hiába tűnik el kitartással a hasad,de nem éred meg a 70-80 éves kort,ha ennyi zsírt beviszel.Ezek telített zsírsavak,amik koleszterint tartalmaznak(baromi sokat),és az érfalaid nem fogják bírni,érelmeszesedésed lesz.
Vénember korodra mindened úgy fog ropogni,hogy az hihetetlen...
2/6 A kérdező kommentje:
Azért nem hiszem hogy ennyi húst vinnék be, amit leírtál :DD A sok hús, az napi 1-2 szelet csirkemellben fogalmazódik meg
2014. jún. 29. 03:32
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg a hasizmaid nem kellően edzettek. Ezen könnyen lehet változtatni hasizomgyakorlatokkal! :-) Szóval ne aggódj, csak meg kellene edzeni azokat az izmokat is.
4/6 anonim válasza:
Szerintem kicsit túlzás ilyen méretekkel elhízottnak tekinteni magad. Egy az, hogy az úszók nem valami csotváz alakúak, a másik meg a génjeid is lehetnek felelősek. Szeény önmagam a 172 cm és kerékpározást sportszerűen csinálva sem voltam kevesebb 67-68 kg-nál.
5/6 Mi közöd Tőle válasza:
hm... A napi 1-2 szelet csirkemell elég karcsú. Fogd vissza a szénhidrátot. Semmi cukros, lisztes dolog. Nincs kenyér, péksüti, satöbbi. Egyél több húst, több tojást. Számold ki, hogy ugyanazt a kalóriabevitelhez mennyivel kell több fehérjét és zsírt enned. Szénhidrátnak sok zöldség, kevés gyümölcs. Elvileg ilyen paraméterekkel, ha vizilpólózól simán kockahasadnak kéne lenni. Nyilván sok szénhidrát, ezért vagy zsíros.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyok sok értelmes választ! :)
Természetesen az is lehet a probléma hogy csak saját magamat tekintem ducibbnak, ki kellene kérnem más véleményét is. Utána pedig kipróbálom mindenki módszerét, nagyon köszönöm szépen mégegyszer! :DD
2014. jún. 29. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!