14 évesen a 35 kg testsúly és 154cm testmagasság nagyon átlagon aluli?
Figyelt kérdés
Már megpróbáltam kicsit hízni de hiába tömtem tele magam nem segített a helyzeten
F/14
2014. jún. 26. 21:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen! Öcsém 14, 180/58kg
Ami javasolt lehet ilyen esetben egy bélflóra helyreállító kúra ( valószínű nem tökéletes a táplálék felszívódása ), valamint nem az a lényeg, hogy napi 3x egyél amennyit csak tudsz. Folyamatosan, mindig legyen étel a gyomrodban, persze az sem mind egy, hogy mi. A minőség a lényeg! Bár sajnos ez manapság költséges és irtó nehezen válogatható...
2/3 anonim válasza:
sport, sport és sport...+ doki és kivizsgálás elég sovány vagy
3/3 anonim válasza:
Én 36 kg. vagyok, 144 cm. (nagyon alacsony vagyok :S)
Szerintem is egy picit kevés menj el a családorvoshoz és kérjél érváthozót, attól majd eszel és hizól, de fiúknál szerintem ebben a korban indul be a növekedés.
Sportolj sokat!
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!