Egy 8 hónapos németjuhásznak ideális testmagasság és testsúly?
Nem sokat mond ez a méret. 8 hónapos kor után már nem nőnek intenzíven, mint odáig. A kutya növekedési menete is egyedi.Ha kan, valószínűleg bele fog férni a standard méretbe.
Ha szuka, már nagy.
Tenyészteni, kiállításra akarsz vele járni? Ha nem, oly mindegy, mekkora lesz.
Kérdés, hogy szuka vagy kan. Ha szuka, akkor már nem igazán lesz nagyobb, ha kan, akkor kb. 65-68cm között lehet, ami szerintem elég jó a mai törpe méretű NJ-k között.
A súlya szintén attól függ, hogy szuka vagy kan, ha szuka akkor 35-38kg lesz kb., ha kan, akkor 40-45 között.
65-70kg-os németjuhász pedig nincsen. A nagyobb kanok súlya 45kg, max 50.
Hol olvastok 60-70 kg-ot?
A szövegértést már alsó tagozatban tanítják. Kimaradt némelyeknek?
ma 12:11-nek:
Úgy látszik Te nem olvastad alaposan a hozzászólásokat. 10:42-kor írta az illető:
"nekem a lány németjuhászom 10 hónaposan volt 62 cm, súlyát nem mértem, de az apja 65-70 kg. között volt, és nem volt elhízva."
Szóval mielőtt másokat lecseszel szövegértés miatt, nézd meg, hogy mindent mindent pontosan elolvastál vagy sem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!