El lehet élni hónapokig csak kenyeren?
Figyelt kérdés
mivel hallottam már olyat,hogy valaki évekig krumplin élt miért ne lehetne ezis lehetséges? kinek van esetleg hasonló tapasztalata,hogy valami egy dolgon élt sokáig?2014. jún. 22. 12:06
11/17 anonim válasza:
Gratulálok a szülőnek, akik hagyják, hogy tejen, krumplin, meg ilyen szarokon éljetek. A nevelés csődje.
12/17 A kérdező kommentje:
igazából én nem csak kenyeren akarok élni hanem mondjuk hozzá zöldségeket
2014. jún. 22. 12:25
13/17 anonim válasza:
Itt nem feltétlenül gyerekekről van szó.
14/17 anonim válasza:
Én avval tuti nem laknék jól - azért kell valami hús
is néha -
15/17 anonim válasza:
Nem lehet, az ember már undorodna a végén tőle
16/17 anonim válasza:
Az izmoknak szüksége van fehérjére.
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, lehet teljes értékű vegán táplálkozást folytatni, csak azt jól meg kell tervezni, hogy minden megfelelő arányban jusson a szervezetedbe. Ebben az esetben a paleót felejtsd el, mert azzal együtt nem érzem megnyugtatónak. Gyakran esznek hüvelyeseket és barna rizst, bár vannak más kiegészítő párok. Próbálj utánajárni, mielőtt vegán lennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!