El lehet élni hónapokig csak kenyeren?
Figyelt kérdés
mivel hallottam már olyat,hogy valaki évekig krumplin élt miért ne lehetne ezis lehetséges? kinek van esetleg hasonló tapasztalata,hogy valami egy dolgon élt sokáig?2014. jún. 22. 12:06
1/17 anonim válasza:
Kétlem, a kenyérben kevés a fehérje illetve a vitaminok, a túl sok szénhidrát viszont elhízáshoz vezetne.
2/17 anonim válasza:
Ha egyoldalú táplálkozással haza akarod vágni a szervezeted, hát tedd. Ráadásul csak szénhidrát?! Felejtsd el.
3/17 A kérdező kommentje:
a fehérje mindenképpen szükséges? csak mert a vitamin megoldható zöldségekkel nem?
2014. jún. 22. 12:13
5/17 anonim válasza:
A krumpliban mág van némi vitamin, ásványi anyag, akár még C vitmain is, a kenyérben csak minimális, nagyon megsínylené a szervezet, talán túl lehetne élni hónapokat, de izomsorvadásosan, leépülve vagy megbetegedve. De szerintem nincs az a körülmény, amikor az ember erre kényszerülne, mert ha mást nem, pitypang levelet vagy bármilyen vadon termő növényt rágcsálna hozzá, akinek van esze.
6/17 anonim válasza:
táplálékkiegészítőket kellene hozzá szedned. Az Angolkönyvemben van egy cikk egy 15 éves fiúról aki születése óra lekváros zsemlén él. És nincsenek komolyabb bajai ami meglepő, viszont nem fest egyáltalán jól. Olyan mintha belül folyékony lenne
7/17 anonim válasza:
Lehet csak azt nem tudom én se hogy mi a jó benne? miért kell?
8/17 A kérdező kommentje:
azt vágom:D a srác ott van egy képen egy toronynyi lekvároskenyérrel ugye?
2014. jún. 22. 12:18
10/17 anonim válasza:
Igen, tejen éltem sokáig, naponta egy dobozzal. Ma már laktózérzékeny vagyok és vérszegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!