Hogyan készül a Mexicorn nevű szárított, fűszerezett kukorica?
Figyelt kérdés
Hogyan szárítják ki?2010. jan. 2. 18:23
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem pörkölik. De a lényeg, hogy isteni! :)
2/5 anonim válasza:
Ugyanúgy készül, mint a patogatott kukorica, csak valami eljárást kihagynak belőle, amitől nem pattan ki, tehát megmarad úgy pörkölten!
Nekem is nagy kedvencem!:-)
3/5 balazs00xx válasza:
nem rossz,épp most is azt eszek
chilis : )
pörkölik alacsonyabb hőfokon azt hiszem,: ) jóóó sok fűszerrel:)
4/5 Süle Dominik válasza:
Éppen azt esszem barbecue :P fini
5/5 kokodil válasza:
Lófogú és nem csemegekukoricából van. (Azon belül is biztos speciális fajta, de azon sem lepődnék meg, ha takarmánykukorica volna:D)
Otthon lehet próbálkozni:
Kukoricát (tehát nem csemegét!) beáztatod, minimum egy napig vízben. Aztán megfőzöd jó alaposan, hogy puha legyen és végül összekevered fűszerekkel, sóval, majd mehet a sütőbe, egészen addig kell sütni míg ropogós nem lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!