Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lányok, szerintetek megéri hízni?

Lányok, szerintetek megéri hízni?

Figyelt kérdés
Mindig is magas és nagyon vékony voltam, de megéri hízni? Jobban bejön a fiúknak, mit vesztek észre? Jobb úgy a közérzetetek? És észre lehet venni pl. futás közben, hogy többet nyomsz?

2014. jún. 4. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Futas kozben eszre se veszed hogy van par plusz kilo, mert fokozastosan megy fol rad, nem egyik pillanatrol a masikra... es igen, jobban bejon a ferfiaknak ha nem vagy 40 kg... de azert uszogumi se kell!!!!
2014. jún. 4. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

" Mindig is magas és nagyon vékony voltam, de megéri hízni? " - Nem.

" Jobban bejön a fiúknak, mit vesztek észre? " - Őszintén, a magas és vékony alkat egy nagyon vonzó és nagyon előnyös alkat. Vicces, hogy ezt pont egy olyannak kell elmagyarázni, aki rendelkezik vele.

A férfiak odavannak a magas és vékony alkatért. Más típusú alkat is lehet vonzó, természetesen, de a magas és vékony alkat mindig nyerő.

Szóval nem, ne akarj változtatni magadon, főleg ilyen irányba ne.

Nagyon jó alkattal rendelkezel s ha nem hiszed, nézz körbe :).

2014. jún. 4. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Ellenben a csontváz egyáltalán nem vonzó. Igazából az lenne a kérdés, hogy a kérdező milyen magas és hány kiló (de még inkább egy fej nélküli fotó)
2014. jún. 4. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:

A "magas vékony" az elég tág fogalom. Ha valaki teljesen sovány, az ronda, de egy atletikus, szálkás fizikumra nem kell zsír.

Egy jól összeállított tömegnövelő étrenddel szedhetsz fel jó fajta tömeget.

2014. jún. 4. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
én férfi vagyok, és határozottan a magas vékony lányok jönnek be... engem az sem zavar, ha szimplán gizda, nem pedig sportos, csak zsíros hurkái ne legyenek, mert az undorít...
2014. jún. 4. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Hát így megnyugtattatok, mert elég sportos vagyok, nem csontváz, csak pl. a combomon nincs szinte zsír, de nem ilyen pálcika, mert mondom izmos.

Azért kérdeztem ezt igazából, mert (legalábbis az én környezetemben) minden fiú azzal jön, hogy legyen egy lány husi, duci, meg legyen mit fogni rajta.

2014. jún. 4. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Akik 15 évesen telten dögösek, belefeszül a seggük a farmerba, nagyobb a mellük mint a vékony lányoknak stb. azok 25 évesen ide fognak írkálni hogy "hatalmas a seggem meg az úszógumim, pedig egész nap csak 2 kenyeret meg egy tábla csokit ettem, hogy fogyjak le 2 hét alatt nyárig, mert hányok magamtól?". Ne irigyeld őket.
2014. jún. 5. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

" Hát így megnyugtattatok, mert elég sportos vagyok, nem csontváz, csak pl. a combomon nincs szinte zsír, de nem ilyen pálcika, mert mondom izmos.

Azért kérdeztem ezt igazából, mert (legalábbis az én környezetemben) minden fiú azzal jön, hogy legyen egy lány husi, duci, meg legyen mit fogni rajta. " - Ha igazán izmos vagy és formás, akkor rajtad is van mit fogni. Ezt a " van mit fogni " kifejezést nem úgy kell értelmezni, hogy legyen zsír valakin, hanem egyszerűen legyen több, mint csont és bőr.

2014. jún. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!