Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen hatással lehet rám, ha...

Milyen hatással lehet rám, ha egyszer eszek egyszer meg nem?

Figyelt kérdés
Van, hogy hetekig koplalok, mellé amennyit bírok mozgok. Aztán jön egy olyan időszak, hogy falásrohamaim vannak, ilyenkor nagyon sokat szoktam sírni, rosszul vagyok minden étkezés után. Majd egy kis ideig teljesen egészségesen táplálkozom, mozgok mellé és teljesen jól érzem magam, hiszek abban hogy le tudom adni a 10kiló feleslegem. Utálom magam, bár nagyon sokszor átfutott a fejemen, hogy meghányattatom magam egy-egy falásroham után, mégsem tudtam megtenni. Súlyomat szerencsére nagyjából tartom, de fogyni szeretnék, és tudom hogy az így nem fog menni. Milyen hatással lehet rám az ennyire "rendszertelen" étkezésem? Mit tegyek, hogy normális legyen, ne legyenek ennyire kiingásaim? 16/L
2014. máj. 26. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Tönkreteszed a szervezetedet. A koplalástól hozzászoksz, hogy nincs kaja, aztán mikor falsz, visszamegy csőstül a súly. A lehető legrosszabb taktika. Egy kevéssel kell kevesebbet enni, sokat inni, és olyan mozgást végezni, amitől jól érzed magad. A reggeli fontos, meg a sok rost és gyümölcs. És mindig engedj meg magadnak egy kis édességet.

Hatások: kikészül a gyomrod, zavarok lesznek a ciklusodban, hízol, fáradékony leszel, romlik az iskolai teljesítményed. Még fejlődésben vagy, nem szabad ilyet csinálnod magaddal, a tíz kiló felsleg sokkal kevésbé ártalmas. Azt szépen lassan le tudod adni.

2014. máj. 26. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

A koplalások érthető módon legyengítik, kikészítik a testet.

Mit tegyél? Minden nap készítsd el a reggelidet, ebédedet, vacsorádat, mindig ülj le és egyél meg egy normális adagot.

Nyilván nehéz lesz, de erőltesd, akard.

2014. máj. 27. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Tervezés, rendszerezés, informálódás - Próbáld meg egyedül összehozni ezeket és ha konkrét kérdéseid vannak, akkor segítünk.

Te is tudod, hogy amit most csinálsz , az nem jó. Manapság, az információ hozzáférhetőségének idejében a tudatlanság nem véletlen, hanem választás. Úgyhogy válaszd azt, hogy javíts az életmódodon még addig, amíg lehetőséged van rá.

2014. máj. 29. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!