Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit használjak kristálycukor...

Mit használjak kristálycukor helyett? Az édesítőszer (Süssina) rák keltő hatású?

Figyelt kérdés
A kristálycukrot teljes mértékben ki szeretném vonni a háztartásunkból! Olvastam neten, hogy a nyírfacukor elvileg a legjobb, nem rák keltő, nem eteti a rák sejteket, teljes mértékben egészséges! Ugyanis daganatos lett a kislányom és ezért teljes mértékben meg szeretnék válni a kristálycukortól vagy olyan cukroktól, ételektől, amiből a daganatos sejtek felvehetik a cukrot és táplálkozhatnak! Továbbá olvastam, hogy az édesítőszerek mint pl a Süssina is rák keltő hatású! Kérlek benneteket, hogy normális, érdemleges válaszokat írjatok, mert nem vagyok kíváncsi a sok hülyeségre! Elég sok rosszan keresztül mentünk már, nem hiányzik a hülyeség. Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 21. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom ettől van-e, de elvileg lehet ettől. Sajna. Mint a figyelmeztetések szóltak.

Kicsinek ugye kisebb adag is gondot okozhat.. gondolom.

[link]

2014. máj. 23. 23:22
 12/12 alina968 válasza:

Ha érdekel egy hiteles cikk erről (laboratóriumi vizsgálatokkal alátámasztva), ezt olvasd el,mielőtt elhiszed a mendemondákat :)

[link]

2014. júl. 8. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!