Mivan akkor, ha 1hétig nem eszek semmit? (Maximum mindennap 1almát)
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 14:32
1/6 anonim válasza:
Vesztesz egy csomó izmot, az immunrendszered is nagyon gyengén fog működni, és baromi rosszul leszel. Nagyon más nem fog történni, egy hetet még kibír egy egészséges ember.
2/6 anonim válasza:
Leesik a vércukorszinted: remegés, szédülés, ájulás.
3/6 anonim válasza:
El fogsz ájulni. Ennyi. Szédülés meg egyebek. WC-re nem fogsz menni, kezdesz szépen felfújódni mint egy lufi. Szóval kövérebbnek fogsz kinézni mint előtte. Legalábbis hasra tuti. De mindegy is ez az elmélkedés - úgysem tudod megcsinálni. :-D
4/6 anonim válasza:
3 napig bírnád kb. Az alma nem jó, attól még éhesebb lennél, mert savat termelne. Sok izomzatot vesztenél, és egy hét múlva felfalnál mindent, ami az utadba kerülne.
5/6 anonim válasza:
Az almától inkább éhes leszel...
Hmmm emberfüggő. Lehet, hogy elájulnál, lehet, hogy nem. Valószínűleg nem éreznéd jól magad, kicsit kába lennél, s egy idő után fanatikusan vágynál ételre, alig tudnál másra gondolni... Komoly szellemi munkát valószínűleg nem tudnál végezni a vége felé, de fizikait se...
6/6 anonim válasza:
az nagyon kemény... én voltam már hasonló helyzetben (nem önként), de nagyon keveset ettem jópár napig és akkor tudtam meg milyen az, ha még ahhoz is túl gyengének érzed magad hogy leülj a wc-re... ezciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!