Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Testsúly hol ez hol az?

Mateusz1997 kérdése:

Testsúly hol ez hol az?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Aarra vagyok kíváncsi , hogy normális-e , ha egyik napról a másikra 2kg-amokkal vagy hízok vagy lefogyok. Ezt egyiknapról a másikra kell érteni. 90kg-85kg között van ez az ingadozás . Orvosnál már voltam. Vettek vért meg volt hasi Uh annyit mondott minden jó. Nektek is van ilyen ?

2014. máj. 20. 06:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak a ruhád több mit 3 kiló. Legalább fél kilót kulázol, és kb Ennyit pisilsz is. Normális lehet.
2014. máj. 20. 07:14
 2/6 anonim ***** válasza:
nálam a reggeli pisi számít 0.8-1kg-ot... folyadêk, széklet, izzadás stb stb a fogyásnak ehhez semmi köze.
2014. máj. 20. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van, ez normális, ne aggódj. Ez valóban nem igazi fogyás, főleg víz. Egy napon belül is lehet ennyi ingadozás. Ha minden nap reggel wc után és reggeli előtt mérnéd, egyenletesebb lenne. De a megevett ételnek is van súlya, ha az egyik nap keveset eszel valamiért, az is rögtön meglátszik a mérlegen, de persze az se igazi fogyás.
2014. máj. 20. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Széklet, víz, stb.
2014. máj. 20. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Amit a többiek írtak, plusz a mérlegek sem tökéletesek. Valamint ott vannak a glikogénraktárak is. Ha egy ideig szénhidrátszegényebben táplálkozom, elég látványosan képes csökkenni a súlyom, mivel kevesebb glikogén és megkötött víz lesz a testemben...

Ahogy látod, rengeteg tényező van. Ekkora ingadozás még teljesen normális.

2014. máj. 20. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
2014. máj. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!