A hosszú élet titka a szalonna, ami egészséges is?
Szerintem pedig jó lehet a szélsőségeket próbálgatni, mert így találhatunk egy olyan életmódot, amitől sokkal jobban érezzük magunkat...
Nem tudom, a szalonna mennyire jó, én nem házit élből nem ennék, de a jófajta háziért (amivel nem szoktam találkozni) is csak húsosan vagyok oda, úgy évi 1-2 alkalommal elég is lenne (mivel nem találkozom vele, a gyakoriság kevesebb).
Viszont a zsírt szeretem. Már nem az állatit, hanem a makrotápanyag zsírt (persze azok sem egyformák, én jobbára tojás, olajos mag, kókuszzsír formájában viszem be). Jó energia, a szervezetem sokkal jobban szereti, mint a cukrokat.
A test működéséhez nagyon kevés glükóz kell (de ehhez sem muszáj szénhidrátot enni, az nem eszenciális tápanyag, fehérjéből is meg tudja oldani a test), persze ez csak akkor van, ha kevés szénhidrátot eszik az ember s a test átáll zsír alapú energianyerésre.
A nagy energiasűrűség nem gond, a zsír tápláló, nekem a fogyásra egyetlen esélyem az, ha brutálisan zsírosan eszem :) Mert csak akkor tudok kalóriadeficitet elérni.
Na erre nem is reagálnék, csupa szakmaiatlanság árad az utsó hozzászólásból.
Ahogy mondtam, lehet mást csinálni de akkor ne csodálkozzunk az eredményen. Engem nem érdekel ki hogyan él, szerencsére vannak olyanok is akiknek fontos az egészségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!