Paleolit diétásoknál nem okoz problémát az összes gabona és hüvelyes zöldség megvonása?
Elég nehéz lehet elegendő energiát pusztán zöldségből, magokból és húsból fedezni. A sok zsír és állati fehérje nem okoz bajt? Egy átlag paleós miket eszik egy nap folyamán? Hogy érzitek magatokat ettől az étrendtől? Aki így eszik, az miért döntött pont emellett a diéta mellett?
Őszinte leszek, én nem értek teljesen egyet a paleósokkal, de kíváncsi lennék, hogy van-e akinek tényleg ez vált be a legjobban.
Válaszokat előre is köszönöm!
#20 vagyok, folytatom
Sült hús salátával, néha főzelék, vagy palacsinta, sütemény (az édességekhez általában gulyásleves, vagy hasonlóan "tartalmas" leves van), töltött paprika, rakott/székelykáposzta, stb...
Kávé, kókusztejjel és édesítővel, de ha nincs, rendes tej is jó, azt a pár dx
Megint folytatom.
Szóval azt a pár decit elnézem.
Uzsonna: gyümölcs, sütemény
Vacsora: paleo magos kenyér, sajt, sonka, májas, zöldség, vagy rántotta, tojás különféle módon elkészítve
Napközben iszom: tea, light gyümölcsszörp szódával, XIXO üdítő, stb...k
Én sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, nem nehezülö
k el étkezések után. És a paleo sütemények isteniek.
Ha nasit akarok enni, van gyümölcs, mazsola, aszalt gyümölcs/magvak paleo csokiba mártva, almaszirom, stb...
És már paleo száraztészták is vannak. Elég drágák, ezért most otthon készítettünk pár csomagnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!