Egészséges a puffasztott kukorica?
Nem egészséges, semmi hasznos tápanyag nincs benne, üres kalória, gyors felszívódású szénhidrát és túl sok só.
Vigyél otthonról valami ételnek nevezhetőt inkább.
Semmilyen gabona, keményítőforrás nem egészséges.
Viszont az átlag ember étkezésénél jobb. Az átlag ember gluténos búzát eszik (mondjuk szendvics formájában) ami rosszabb mint a sózott/paprikázott kukorica pufi.
Ez egy gluténmentes keményítőforrás, nem alapja minőségi táplálkozásnak, de egyáltalán nem rosszabb mint ahogyan a legtöbb ember eszik.
Alapvető probléma vele a magas szénhidrát tartalom, az alapvető tápanyagok (fehérje, vitamintartalom) gyakorlatilag teljes hiánya és a kukorica tápanyagrabló hatása, ami pellagrához vezethet!
Így nem érdemes kukoricára fektetni a táplálkozást, akkor már inkább rizs. Viszont ha nem örökké ezt fogod enni, akkor egyél hozzá zöldséget és húst, úgy megkapod a drága fogyókúrás ropogós izék minőségét de jóval olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!