Mi a véleményetek a Jó Reggelt kekszről? Mikor szoktátok enni? Melyik a legfinomabb szerintetek?
Figyelt kérdés
én regelire szoktam enni egy csomaggal meg néha ha nagyon éhes vagyok este is egy vagy két darabot,
szeintetek ha igy eszem hízlal ?
2014. máj. 6. 18:41
11/11 anonim válasza:
Akkor 180..
Mindegy, nem eszem kenyeret de még mindig ez a legolcsóbb élelmiszer (a nyers liszt után) azzal meg én is tisztában vagyok, hogy az eleve szegény embereknek túlélést jelentő nem éppen minőségi alapélelmiszerek árát is tornázzák fel.. tisztában vagyok a mocskosságnak ami folyik.
Lényeg, hogy kiló lisztet viszont láttam már 99 - 130 forintért, a kenyér ennél ugye drágább, de nézzünk meg egy cukrozott lisztes kekszet kis kakaóval, a kilós ára 1000 forint fölött lesz. Sima gabona, csak kis cukorral meg minimális kakaóval. Na ez a véleményem, kifejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!