Melyik a legfinomabb hidegen sajtolt olaj (natúron kóstolva)?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 19:01
1/2 anonim válasza:
Gondolom mindenkinek más az ízlése. Nekem a mákolaj és a gránátalmamag olaj a kedvencem. Meg a szezámolaj. Meg a tökmag olaj...:)
Amelyik olajos magvat szereted, annak az olaja is ízleni fog valószínűleg.
2/2 anonim válasza:
én repcéből is csináltam már hidegen sajtolt olajat, finom aromája van tőle a krumplipürének. leves berátásra nem igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!